Alergeny | |||
---|---|---|---|
Polévka | Písmenková polévka s jarní zeleninou | 1-1,9 | |
Hl. jídlo č.1 | Zeleninový karbanátek, br. kaše | 1-1,3,7 | |
Hl. jídlo č.2 | Plněná rajčata novou a bulgurem, celozrnný toust | 1-1,4 | |
Polévka | Francouzská domácí polévka | 1-1,3 | |
Hl. jídlo č.1 | Krůtí játra na tymiánu, br. knedlík | 1-1 | |
Hl. jídlo č.2 | Brambory zapečené s brokolicí | 3,7 | |
Polévka | Rajská polévka s obláčky | 1-1,3,7 | |
Hl. jídlo č.1 | Ryba na bylinkách, št. brambory | 1-1,4 | |
Hl. jídlo č.2 | Křenová omáčka, vař. uzené, brambory | 7 | |
Polévka | Kapustová polévka | 1-1 | |
Hl. jídlo č.1 | Pašerácké kuřecí špalíčky (koření), dušená rýže | Alergeny | |
Hl. jídlo č.2 | Hov. maso na divoko, odpalované noky | 1-1 | |
Polévka | Zeleninová polévka s bulgurem | 1-1,9 | |
Hl. jídlo č.1 | Hamburgská vepř. kýta, houskový knedlik | Alergeny |
Alergeny | |||
---|---|---|---|
Polévka | Hrášková se šunkou | 1 | |
Hl. jídlo č.1 | Vařené vejce, koprová omáčka, brambory | 1, 3, 7, 12 | |
Hl. jídlo č.2 | Domažlické vepřové ragů, halušky (okurky, hrášek, smetana) | 1, 3, 7 | |
Polévka | Kuřecí se zeleninovými noky | 1, 3, 6, 9 | |
Hl. jídlo č.1 | Sekané bifteky v hořčičné omáčce, brambory | 1, 3, 7, 10 | |
Hl. jídlo č.2 | Bramborový knedlík plněný uzeným masem, kyselé zelí | 1, 3, 12 | |
Polévka | Květáková jemná (koř. zelenina, mléko, brambory) | 1, 3, 6, 7, 9, 12 | |
Hl. jídlo č.1 | Hovězí tokáň, houskový knedlík (čerstvá paprika) | 1, 3, 6, 7, 9 | |
Hl. jídlo č.2 | Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory | 1, 3, 7, 12 | |
Polévka | Hovězí s játrovými knedlíčky a těstovinou | 1, 3, 6, 9 | |
Hl. jídlo č.1 | Rýnské hovězí filé, rýže (víno) | 1, 12 | |
Hl. jídlo č.2 | Kuřecí stehno na uherském zelí, bramborový knedlík (klobása, jablka) | 1, 7, 12 | |
Polévka | Kulajda (kopr, brambory, vejce) | 1, 3, 7 | |
Hl. jídlo č.1 | Malinové knedlíčky z bramborového těsta | 1, 7, 12 | |
Hl. jídlo č.2 | Králičí perkelt, těstoviny (smetana, raj. protlak, česnek) | 1, 3, 7, 9 |
© 2018 GALAXIE CENTRUM POMOCI
created by WIETO IT